2010-02-08
 14:30:34

tjej dag med Linn

heej alla!

idag skulle jag och Linn ha tjej dag och vi tänkte att vi skulle äta påen buffe´ mums! men när vi kom fram så var det stängt för att deras spis var sönder så vi fick äta indist men det var inte så gott,vi åt nån indisk glass till efterätt,det smaka som dom hadde hela öknen i glassen!! blä! men när vi var klara så hade buffe´n öppnat gud vad tråkigt!!

Men nu ska vi basta och ha ansiktsmasker och bärätta spökhistorier! kul! :)
sen se på en skräkis men nu måste jag gå hej då


Ps:jag lägger ut bilder på maskerna ikväll!
2010-02-06
 20:30:11

PIZZA!

HEJ ALLA !
IDAG HAR JAG INTE GJORT SÅ MYCKET...MEN NU GÖR JAG OCH MIN MAMMA PIZZA DET ÄR ROLIGT OCH UPPER GOTT!! JAG SKA FÖRSÖKA LÄGGA UT LITE BILDER PÅ PIZZA BAKET!:) MEN NU FÅR DET BLI ETT LITET BLOGG INSKAG FÖR NU SLKA JAG TITTA PÅ LITE TV

HEJ DÅ DU ÄR BLÅ!!
2010-02-05
 14:47:18

linnelisa.blogg.se

HEJ ALLA JAG HAR ETT BRA TIPS PÅ EN BLOGG:) MIN BÄSTA VÄNNS BLOGG!:linnelisa.blogg.se        
BESÖK DENNA SÅ BLIR JAG SÅ TACKSAM OCH NI TYCKER NOOOG ATT DEN ÄR BRA!!!. DET VAR ALLT JAG SKULLE SÄGA:)! MÖJLIGTVISS SKA JAG BLOGGA SEN MEN JAG SKA NOG GÅ UT OCH NJUTA AV DET BRA VÄDRET,DET FÖRE SLÅR JAG ATT ALLA SKA GÖRA
2010-02-04
 17:58:19

herren på täppan!

Hej alla läsare

idag var det en vanlig skoldag så det var alltså tråkigt!!!.
Men efter skolangick jag,Anna och Linn hem till mig,vi gjorde plättar  mums!
sen hadde vi snöbolls krig med jonas det var roligt men sen ringde vi till robin och vi gick till vallen och körde herren på täppan det var roligt!:).
nu sitter jag med Linn och gör läxor:(!
2010-02-03
 20:07:29

Trött!!!

Hej
idag var jag så trött,just nu sitter jag med tyska glosor och engelska glosor:( .
idag hade vi bild det var roligt vi målade med kol haha :) och efter skolan kollade jag,Anna och Linn på  scary movy2 det var roligt sen körde vi lite andenn i flaskan,sen var Anna tvungen att gå hem för hon skulle äta middag :(.
Men för några dagar sedan  rensade jag bland mina kläder:( men dom bra nyheterna för linn är att hon fick ta vad hon ville!,hon tog några tröjor!!
men nu har jag inte så mycket att prata om så  ha ett bra!!!!!!!!!
2010-02-02
 20:55:46

Ny här=kul

Hej

Jag är ny på att blogga men alla mina vänner har typ en blogg och det verkar roligt!:)
 ska berätta om lite roligt som hänt? om svaret är ja så ska jag berätta det nu,jo jag går på gillbo skolan och vi brukar åka skidor en gång om året HELA skolan! det är jätte kul xp.Min pappa fölljde med det var bra för man var inte tvungen att ta så mycket ansvar! haha men ialla fal jag och min bästa vän Linn (hon är så snäll) åkte tillsammans medans mina andra bästa vänner (anna och sofie) åkte tillsammans för dom typ åker med sin egen familj varge år till någon stuga och åker skiddor.

Men när jag skulle ta på mig mina skid kläder så märkte jag att jag hadde glömt mina skidbyxor! så jag fik gå till närmaste butik och köpa ett par dom kosta 750 kr! det var lite olyckligt :( men jag behövde ändå nya skid kläder (jag får väl "glömma" min skid jacka nästa år! haha jag bara skojar xp.


På buss på vägen hem var det roligt jag,Anna,Linn,Jonas,Einar och Johan (han är en idiot att jag ens erbjöd honom en plats asså) vi lekte en fråge-lek som heter "jag har alldrig" den går ut på att en persion säger jag har alldrig tex kysst en tjej,och då ska alla som inte har gjort det räka upp handen.


Men det var allt jag hadde att säga idag ni får gärna kommentera hela tiden! xp 


             PS: jag tänkte börja min blogg med en frågestund! roligt va? tills på lördag :DS    ha det bra!